Bloggintresserade

måndag 18 juli 2011

En tavla

Nu är semestern tillända och den har varit så skön.Fint väder och tid till det man tycker om att göra.Att börja jobba känns helt OK.Kul att komma tillbaka igen tycker jag.

Har till bringat en del av ledigheten i min lilla båt.Fått lite små abborrar som blivit bete, till vårt årliga kräftfiske och det har redan blivit massor av den fångsten.Även grannens katter och fiskmåsarna har fått ta del utav dessa läckerheter.

Pysselbordet har heller inte varit ensamt så länge.Några regniga dagar har det ju varit och då är det härligt att få pyssla och fundera.

I en gammal tavelram har jag placerat lite foton på mina barnbarn och dekorerat med diverse egna decos.Detta är en utav deltävlingarna hos Scrap-perra och det skulle innehålla något man gjort själv.
Tavelramarna har jag skurit ut från hård massiv papp och målat med guldfärg.Blommor av lite guldfärgat sirligt papper och tre knappar även de av hård papp.

Nu börjar solen titta fram igen.Kanske det blir en liten båt-tur idag också?

5 kommentarer:

Susy sa...

Helt underbart vacker tavla!

KRAM SUSY

susannne lindén sa...

Tack för hälsningen hos mig! Jättehärlig tavla....du är verkligen ideérik! Vi kanske ses på jobbet igen...nu när semestern är slut.

Ha det gott!

Anonym sa...

Så mycket underbart du gjort på sistone!!!

Ha det gott!! Kram

Gittans Pysselsida sa...

Hej!
Jag har gjort ett kort av en av dina freebe igen...denna gång kom jag ihåg att länka till dig.......Tack för att du delar med dig

Kram// Inga

Pysselfröken sa...

Ljuvlig tavla med många söta foton!

FEEDJIT Live Traffic Feed