Bloggintresserade

lördag 2 juli 2011

Mo,s Challenge!

Just nu har Mo en riktig liten läckerhet i form av en klippdocka som freebie inne på facebook.En tävling är också utlagt och man har tom 6/7 på sig att skapa något efter tycke och smak.Mitt kort fick bli i Lila/Rosa nyanser.Och Trudy som hon kallas är målad med Copics.

7 kommentarer:

Bondtösa sa...

Gu va fin!!
Ha en bra dag!
kram
Susanne

Riet sa...

So gorgeous ,I love the image and your papers.

Hugs Riet.xx

Päivi sa...

Vilket underbart kort Carina! Du är så superbra på att färglägga!!!!

Victoria sa...

Hej Carina...nu har jag kikat runt på din blogg - har missat de sista alstren du gjort och slås än en gång av din underbara teknik och kreativitet. Det allra mest spännande med dej är att du håller ingen särskild stil. Du har ALLA stilar! Det är fascinerande.
Sen målar du dina bilder så vackert o trots att jag nu hört till evighetsända att "man ska iiiiinte ha några kanter som syns i färgskiftningarna" så har du det och det är UNDERBART fint! Du kan du! Copics undrar jag vad du tycker om?? Föredrar du dem framför distresserna? Måste man inte ha väldigt många Copics för att kunna färglägga på ett bra sätt?
Än en gång: Du är så bäst, Carina! På allt du gör. :o) Jag ska testa idag att inte vara så himmelens noga med "kanter i färgläggningen" och se om det kanske tom blir snyggare med lite markeringar som syns. Ditt blir ju det! :o)

Sommarkram
Victoria

Lene sa...

Hej Carina!
Så härligt kort, så kul med klänningen!
kram lene

Ann-Charlotte's blogg sa...

Ljuvligt kort, vilken härlig tjej,
du färglägger så fint och gillar ditt färgval, me like!
Kramar

Ziro sa...

Vilken söt stämpel! Du har färglagt den helt otroligt fint!

FEEDJIT Live Traffic Feed