Bloggintresserade

onsdag 2 mars 2011

Inte roligt!!

En rejäl förkylnings-"bassilusk" har invaderat min stackars kropp.Huvudet värker,ögat igenmurat,ont i ena örat,rejäl hosta och sömnlösa nätter......USCH!!Kan det vara efter flygresan då aircondition går för högtryck och en mellamlandning i Kuwait där vi fick vänta i planet i över 1 timme.Skall medge att det var varmt ja nästan hett,här kom broshyrer och tidningar väl till pass att fläkta med.Det var olidligt.
Har faktiskt längtat tillbaka till jobbet och mina arbetskamrater men det gick bara en dag sen låg jag plakat och är fortfarande inte helt återstäld.Men idag känns det mycket bättre och det är kul att pysslandet funkar bättre igen.
Idag har jag lyckats altrad en äggkartong.Använt mig av rund wellpapp som suttit som skydd på flaskor.Passade perfekt att bara trä över kartongen.Och lätt att ta av.Lite decos av bla Påskliljor som jag gjort själv.Den söta häxan Hedvig passar bra som påskmotiv och finns hos Phunnyface.Om du vill se hur jag gjort påskliljorna kan du titta in hos Phunnyface där har jag lagt in en tutorial. 

9 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Usch då låter inte alls kul, hoppas du kryar på dig snart!! Så söt stämpel, så vackert färglagd och äggkartongen va ju så fiffig! Kram och krya på dig! ♥

smuulan sa...

Nä, usch och fy för förkylningar, de kan man klara sig utan. Jag börjar vara ganska less, sonen hade 40,0 graders feber igårkväll! Han mår mycket bättre idag som tur är.
Jag har redan varit inne på PhunntFace och kollat tutorial på påskliljorna, tänker testa idag/kväll! Längtar! Tack så mycket för inspirationen och tipsen, jag kan inte vara utan, hahahah.
Kram, och pigga på dig!

Oliver sa...

Aa Carina vi har nog samma sjukdom!!!
Men äggkartongen blev SUPER DUPER bra!!!

Ha det bra nu!

/Ol!ver

Ann-Charlotte's blogg sa...

Blä för förkylningar, skönt att det går åt rätt håll.
Super fin äggkartong och dina påskliljor måste jag spana närmare på!
Sänder "Krya på dig Kramar"
Ann-Charlotte

Marita Johansson sa...

Oj det låter inget vidare.
Fin äggkartong

Kattiz sa...

Låter inget vidare med basilusken.... Och det är trist att vara sjuk, hoppas jag slipper det när jag kommer hem från värmen :)
Men så fin äggkartong du fått till. Helt fantastiskt snygg :)
Krya på dig :)
Kram Kattiz

Cath. sa...

Å stackare, krya på dig! Superhärlig äggkartong! Kramar i massor!

Grethebella sa...

Huff, så ille. Håper du blir mye bedre snart.
Flott kort du har laget.
God bedring.
Klem Grethe

Päivi sa...

Vilken härlig altrad äggkartong! Hoppas du mår bättre nu!

Ha det bäst!

FEEDJIT Live Traffic Feed