Bloggintresserade

torsdag 10 mars 2011

Glad Påsk!

Har ju som sagt varit lite krasslig under en tid och detta verkar inte vilja ge med sig.Vaknade inatt av att jag blödde från min lunga,inte alls kul och man blir ju en aning skraj.Detta har hänt mig tidigare,men inget allvarlig visade proverna då.Tål nog inte acetylsalicylsyra som finns i de flesta värktabletter och de har jag käkat under en tid.Så det blir till att stanna hemma från jobbet ytterliggare någon dag.Har inte orkat åstakommit något nytt scraprelaterat men denna äggkartong kan jag ju visa upp.Kycklingen med påsklilja finns som stämpel hos Vilda Stamps och den har jag själv designat.Ganska söt eller hur?Påskliljorna har jag försökt att skapa själv ganska enkelt och dekorativa blev dom.

3 kommentarer:

smuulan sa...

Men usch och fy, inte kul att blöda från en lunga! Ta nu ordentligt han om dig och vila så att du hämtar dig. Bättre att vara hemma en dag extra än att gå tillbaka till jobbet för tidigt, då kanske man får ett bakslag.
Underbar stämpel, hur söt som helst! Jättegullig äggkartong! Blommorna har jag ju testat att göra utifrån din beskrivning, och de blev jättesöta!
Kram kram

Frideborg sa...

Men jisses, du får inte börja jobba för tidigt.Var rädd om dig.
Hoppas du mår bättre snart.
Äggkartongen är jättefin likaså den fina hönan.

Kram Marina

ps. blommorna är fina med.ds

Ann-Charlotte's blogg sa...

Stackare, detta låter inte kul, jobbigt när det blir så långdraget.
Vila vila vila brukar vara det bästa, fast jobbigaste ;-)

Din äggask är ljuvlig och dina påskliljor är så fina!
Många Krya på dig Kramar!
Ann-Charlotte

FEEDJIT Live Traffic Feed