Bloggintresserade

onsdag 22 april 2009

Kort med fack.
En teckning på Moa,med blomsterkrans blev till idag.Med henne gjorde jag ett kort med små fack att lägga något inuti.Facken är gjorda av 2st kuvert.Om du vill måla Moa så får du gärna hämta henne här.


7 kommentarer:

Lene sa...

Härligt Carina och jag har norpat med mig Moa för att göra ett sommar kort!
Jag älskar ditt Herrkort, det är så tjusigt!!!!
Carina, kommer du ihåg den fina bruna tråd som var på kortet jag fick av dig+ Hård, jag misstänker det är en blommtråd. Får jag fråga dig var du köpt den, det var så snyggt!!
Ha en bra dag min vän!
kram Lene

Lena B E sa...

Kortet är jättefint!! & Så finurligt kort tack för tipset!! Oh så söt Moa med blomsterkrans, jag tar gärna med mej bilden på henne och använder vid senare tillfälle. Tack så mycket!! Jag undrar fortfarande om alla trollen heter Tuva, en del ser ut som kill-troll tycker jag. ;) Kramar från Lena

Pernol sa...

Jättefint kort med en smart förvaring att lägga något i!!! Fiffig idé! Jag tar gärna med mig Moa hem till min dator! Tack så mycket! Du är så duktig på att rita och färglägga!
kramis
Pernilla

Gertrud sa...

Tack för denna söta Moa, hon är såå söt. Trevlig vikning på kortet och fiffigt men kuverten . Ditt kort är super. Kram Gertrud

Bollebygdsbo sa...

Jag hämtade hem Moa till mig direkt.
Du vet ju att jag gillar henne skarpt. *ler*
Tack snälla du

Monica =) sa...

Men åh vá gullig du är!!! Så fort jag såg kortet tänkte jag att "hoppas denna Moa blir till stämpel". Så bara finns hon där som bild när jag scrollar neråt!!! =)

Massa tack, både för bilder och allt fint du inspirerar med!!

Kram, Monica

Marie sa...

Jag bjöd hem Moa till mig … Nu får jag för söka komma överens med min ProMarker pennorna om hon skall kunna få någon färg också. Jag hoppas denna Moa blir till stämpel så att jag kan färglägga henne i akvarell… Tack för ett underbart motiv att färglägga.

Älska Moa i min hand!

FEEDJIT Live Traffic Feed