Bloggintresserade

fredag 25 juli 2008

Vinterlekar


8 kommentarer:

Veronica sa...

Hej!
Dessa är också jättefina!
Jag gillar Moa´s lite fumlighet, förstår du vad jag menar?
Själv har jag gjort ett dopkort som jag hade på beställning, är jättenöjd med den. Du får se imorgon när jag har tagit kort på den.
kram kram

Anonym sa...

Hej vännen!
Ursäkta att jag inte hälsat på dej. Och du...vad jag har missat. Du har ju ritat så många underbara Moa och Max. Moa med snögubbe vill jag ha till vintern. Och ja, det är några fler. :o) Ska du göra några till stämplar?
Lycko er som fångat så många kräftor. Vilken fest det blir. Mums!
Ha det gott i värmen.
Stor kram från Anita

Jenny Wallentin sa...

Hej hej! Kikar tillbaka...kul att du hitta till mig.

Jag är verkligen helsåld på dina troll :)

Tack för länken till Susannes sida.
Ha det gott!
Jenny

Midalina sa...

Moa hittar på mycket kul! Tycker så mycket om hur du får dina figurer att se levande ut, de har karaktär och personlighet (och en mun :) )

Anonym sa...

Har kollat runt lite hos dig ,så många fina nya stämplar du har gjort och korten är oxså fina. Jag gillar dina troll det kommer mera kort och så får jag tacka för din fina kommentar den värmer.
Kram Ann-Sofie / soffan

Anonym sa...

Godmorgon Carina!
Så härliga vinterstämplar det kommer att bli. Jag ska ha killen på skidor när de är klara! Du kommer säkert med fler jag vill ha, det är ju en bit kvar till vinter. Hoppas jag!
Ha en underbar dag!
Kram Lene

Susanne Lindén sa...

Hej Carina.
Har inte tittat till dej på några dagar. Men ojjj! så kreativ du varit (i värmen!!)Fina kort, jättefina ljusstakar och kräftorna såg också goda ut. Tack för att du tipsat om min sida.

Ha det bäst! Vi syns snart.

Cath. sa...

Å, många nya fina stämplar! Vad du är kreativ! Själv är jag mest trött, men det är så kul att titta in till dig´så länge! När kan man beställa dina nya stämplar?
Kram!

FEEDJIT Live Traffic Feed