Bloggintresserade

tisdag 12 augusti 2008

Min härliga Hugo


Att få ta del av en hunds liv och vardag,är ALLTID överraskande.Min Golden Retriever Hugo som är 2 1/2 år är en helt underbar,härlig jycke som man aldrig riktig vet vad man har.Vi har börjat anlägga en ny gräsmatta och det är blöt matjord ÖVERALLT.Detta gör att vi har fått begränsa "lekparken"vilket ger mindre rörelsefrihet för honom.Han har trots detta hittad en egen väg ut till den blöta goa matjorden igen.Efter den upptäckten har jag stängslat in lite x-tra.Men var gör han om inte hittar ett litet övergivet land att gräva i.När man sen undrar vad han håller på med ligger han alldeles stilla och andas knappt.Under tiden som jag skriver ner det här,så undrar jag vad han nu hittar på?Att få ha en sån här rolig/dråplig hund är så givande,för trots alla sina bravader vill han vara alla till lags.Han värmer mitt hjärta och gör mitt liv så givande.
TACK,Hugo för att du finns!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Hugo den gossen han är bara såå go.
Se där!
Han hittade ut ändå:))
Heja Hugo!!!
Kram Camilla och Nova.

Roscoe sa...

Härlig hund! Min Border Collie hanne, Roscoe är nu 7 år (8 i mars nästa år) och han var en riktig trädgårdsmarodör som ung. Grävskopa var bara förnamnet och man kunde inte ha honom ute i trädgården själv inte. Han kunde ligga och se så himla oskyldig ut och så såg man att nosen åkte längre och längre ner liksom. Det var månlandskap mer än gräsmatta. Men han växte ifrån både det och att hoppa över staketet efter ett par år.
Gör du stämplar själv alltså? Jätteduktigt och snyggt. Jag har börjat få lite inspiration till kort tillverkning igen nu efter sommaren. På www.cathyscorner.se kan man se lite som jag gjort förut.
Ha en härlig helg.
Cathy
ps. att kommentera med WordPress adressen gick visst inte alls....

FEEDJIT Live Traffic Feed