Bloggintresserade

söndag 4 april 2010

Expriment!


Inhandlade för en tid sedan 4st tuber där det stod "Sprattelmassa".Hade och har ingen aning vad det är.Någon tub är med väldigt flytande vit konstistens.En annan tjock och trög.Någon blir som sand och en annan lite silvrig!!??Det är den vita lite tjockare som jag kladdat på detta kort.När den torkar blir det dock ganska dekorativ tycker jag.Vet du var det är och hur detta skall användas så skulle jag bli jätteglad för lite information.



6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej där och trevlig fortsättning på påsken :) Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med vad de kan användas till..Men måste säga att jag tyckte att det blev snyggt på kortet som du gjort..Du kanske har uppfunnit ngt nytt nu då, hihi..
HA det så gott / Kram kram

Dora sa...

It is beautiful!

Camilla sa...

Efter sökning på nätet så verkar det vara ngn slags spackel. Kanske till konstnärer som vill bygga på tavlor?? Om du förstår hur jag menar? ;). Snyggt är det hur som helst! =)

Kraaaam

Cornelia sa...

"Spartel" betyder väl spackel, precis som Camilla säger...?

Anonym sa...

Finns att köpa i lite blandade märken, panduro har ett som heter modelingpasta. Jag använde det mycket när jag gjorde tavlor på canvasdukar med hjälp av servett-decoupage. Pastan är nog från början tänkt för målare att blanda i sin färg för att få de där härligt kladdiga penseldragen. Använder man den till decoupage som jag gjorde, får man verkligen ett snyggt slutresultat - det ser verkligen handmålat ut!! Har nu på senare tid använt det i scrapping, när jag gör canvastavlor, då har jag det för att täcka den rutiga väven, den tycker inte jag är så snygg. Man kan antigen blanda i färg direkt eller så väntar man tills det torkat, och sen målar det. Eller så har man det som det är...

Snyggt kort!!!

Angie Jessie sa...

É maravilhoso. Apaixonei. Parabéns.

FEEDJIT Live Traffic Feed