Bloggintresserade

söndag 25 oktober 2009

Bidrag nr 8Mitt 8-e bidrag till PANDURO Creative Challenge blev en Adventskalender
gjort av en Pizzakartong.Lite "pilligt" var det, men jätteroligt.Har inte fyllt den klar eftersom jag inte har något att fylla den med ännu.Grundat den med röd Craft Paint och limmat på cardstock allt för att behålla en bra stabilitet.Sen är det lite av varje som dekoration.Har använt mig av lite överblivet papper från My Mind,s Eye samt lite röda blingstenar på trähjärtat.Man kan ha den på bordet om det blir lite tyngd i den eller hänga den på väggen med tex lite godis i som innehåll.Om den kommer till användning sätter jag nog på ett lås, allt för att hålla små nyfikna och pilliga barn på halster.


11 kommentarer:

mia.t sa...

Herregud människa!!!! Du har gjort sååå mycket läckert utav Panduros material så jag vet inte var jag ska börja med hyllningssången.
Jag döööör så snyggt och kreativt!
Kram Mia...som är stum av beundran.

L8 sa...

Helt underbar adventskalender och vilket fint hus - ja, du har verkligen lyckats göra otroligt mycket fint med Panduros material och framför allt så totalt olika saker. Verkligen kreativt!!
Kram

Vibbe sa...

Som vanligt helt fantastiska saker.
Du är otrolig. Helt underbar adventskalender och flr att inte tala om huset med lilla toarullen.
Kram Vibbe

Dora sa...

Gorgeous work, I will keep my fingers crossed for you!

MalinZ sa...

Vilken fantastisk kalender. Vilken tid det måste ha tagit att göra den. HELT OTROLIGT FIN.

pysseltanten sa...

Sååå himla fin...=)))
Gillar alla dina bidrag...
Kraamizar Git

Gurkiss Scrappande sa...

Super snygg kalender :)

Kram Gurkiss

Anneli sa...

Får gratulera dig till ditt hederspris.Helt underbar adventskalender jätte bra idé och så snyggt.

Kram Anneli

anna sa...

Så det är det man har pizzakartongen till! Vilken utmärkt ursäkt för att köpa en pizza! Din kalender är underbar! En riktig glädjespridare.

Ulrika sa...

Hej, Vilken fin blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på roligt pyssel och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några bilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "Läsvärt!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe nu när vi lanserar sidan och en tid framåt. Alla som registrerar sig och laddar upp bilder under november är dessutom med om en utlottning av ett presentkort på 1000 kr hos den underbara webbutiken Barnvänligt (www.barnvanligt.nu) och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder och tips på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp". Maila oss sedan den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

Bästa hälsningar // Ulrika

Maiden sa...

Fantastisk!!
Jag ska försöka mig på att göra en själv... Håll tummarna! Kram

FEEDJIT Live Traffic Feed