Bloggintresserade

torsdag 20 augusti 2009

Kaos awarder
Har för en tid sedan tackat nej till Awarder,men har efter detta blivit tilldelad en KAOS award av en otroligt duktig liten tjej och den kunde jag bara inte tacka nej till.Så nu har jag tagit mig i kragen och lovat mig själv att i fortsättningen dela ut awarder till många duktiga scrappare.För visst blir man glad och stolt över dessa fina utmärkelser.
Så här skriver Yoli, som är skaparen bakom "KAOS":KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Mina 3 Kaos-Awarder ämnar jag ge till:
*Carina (Chai) för hennes otroligt duktiga skapande med både LO, och kort.En fröjd för ögat.
*Elwa som genom både sin blogg och sitt Galleri ger mersmak och massor av inspiration.
*Christina allias Chruss för sin fantastiska teknik med att skapa kort.Hon är en stor inspirationskälla för mig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!

Tack för din hälsning hos mig, du har alldeles rätt! =) Oj vad mkt fint du har skapat sedan sist jag hälsade på hos dig. Blir nästan avis då jag har legat riktigt på latsidan...hoppas att allt är bra med dig.

Många kramar Ulrica

Lene sa...

Så underbara KAOS du skapat. Färgerna är bara så fina!
Ja visst är det så att man blir glad av en utmärkelse och de som får dina blir riktigt glada!
Kramizar lene

Carina sa...

Blev nästan stum.
Tack snälla!

Chruss sa...

TACK snälla du!
KRAM

Lena B E sa...

Åh så jättefina kaosar du gjort!! Verkligen supersnygga!! Sååå underbar blomma du har på dom. :)
Kramar från Lena

FEEDJIT Live Traffic Feed