Bloggintresserade

söndag 8 juli 2012

Ny freebie


Sitter lite med mitt skissblock och hittade denna Badpojke som jag nu gjorde färdig.Finns på min freebiesida om du vill använda den?

Hängelkort



Så längesedan som jag målade något motiv och man glömmer väldigt fort måste jag säga.Provat att måla med mina nya Spectrumpennor.Nu har två veckor gått på semestern och något vidare sommarväder går inte att skryta med.Fast jag har ju lite mer tid till att få vara i mitt pysselrum inte illa det heller.

fredag 6 juli 2012

Liten klänning med tryck.



En liten bomullsklänning med egen design och av en överbliven panellängd  blev det idag.Textstämpeln kommer från Vildastamps och är stämplad med Archival Ink Coffee.Det skall tåla att tvättas i 40grader.
PS:Eftersom klänningen "blödde" något så rekommenderar jag nu försiktig ljummen handtvätt. 
Har tidigare tvättat i liknande material i maskin vilket har gott bra,men allt beror nog på tyg och kvalitet.

måndag 2 juli 2012

Baby skor av Gummi.


Blev så inspirerad av dessa små rosa babyskor så jag testade fast i gummi och knalliga färger (de var det enda som jag hade).Har också lagt till någon cm runt tåhättan fram och klippt små jack.Även den blå kanten runt omkring är x-tra och ca 2 cm bred.Här klipps också små jack runt omkring ca 1cm.Sulan har jag gjort med bara en rundning för hålfoten mer rakt på ena långsidan blir då en höger och vänster fot.




Vintageutfodring #44


Andra veckan på semestern startar och grått och trist.Då är det gott att sätta sig i pysselrummet en stund och låta tankarna bry sig om annat än väder.
En liten väggdekoration i form av en gammal utklippt handduk lite olika spetsar,knappar,band och vintagebild med hjärta.Texten kommer från Vildastamps och är så fin och användbar tycker jag "Vad vore världen utan dig?"
Deltar med denna hos Vintageudfordring #44 som håller på till 28/7 kl 18:00.
Här fick man ha helt fria händer bara det är Vintage!

FEEDJIT Live Traffic Feed