Bloggintresserade

lördag 30 juni 2012

Ny filur med min ritplatta.

En ny liten filur blev det med min ritplatta.Gjorde faktisk ytterliggare en men sparade den inte.De skulle höra ihop så nu får denna stå här alldeles ensam:

torsdag 28 juni 2012

Till en Skogsinspektör


Ett beställningskort till en nybliven pensionär. I sitt yrke var han Skogsinspektör och intresserad av Jakt och fiske.Bilden av jägaren är en digistamp och träden ritade/målade och utklippta,för det måste ju vara lite skog.Inspirationen till träden fick jag från SvenskScrapbooking där Sandy Nilsson har gjort trädstammar  föreställande björk.Bara så snyggt.Hoppas nu att kortet blir till belåtenhet. 



Uggla från VildaStamps.




Innuti kortet.

onsdag 27 juni 2012

Nytt försök.....

....att åstakomma något med min ritplatta och så här blev resultatet.Detta är så kul och utmanande och man vet aldrig riktigt vad som händer.Ett tu tre så funkar inte suddgummit eller så blir det något helt annat och allt blir kaos.Det finns massor av funktioner att ta till och denna teckning är egentligen en skiss att jobba vidare på.

Så här ser min Ritplatta ut.


torsdag 21 juni 2012

Ljusbräda med ölglas.




Nu äntligen börjar semestern och i hela 4-veckor skall jag bara "vara"....skönt.Lite Midsommarfest tillsammans med vänner väntar.Göran har därför gjort en "lampa"  av en  bräda med hål i ,passande några ölglas.Lite småstenar i botten och några värmeljus kanske lyser upp då kvällen kommer?

fredag 15 juni 2012

Vintageutfodring #43

Ett postkort till Vintageutfordring#43.
Här gällde det att använda Vintagestil och med stämpelmotiv. Har nyttjat Vildastamps hemligaVintagekit 2010 samt stor banderoll nr V274.

onsdag 13 juni 2012

Bidrag till Mias-mix somrigt.

Att skapa LO,s är inte vad jag brukar göra,fast ibland kan det vara lite kul.Detta får bli ett bidrag till 
Mias-Mix somriga utmaning.
Pizzakartong,blå-turcos wellpapp(hav) och sandpapper (skall utgöra lite sand) är stommen och en sommarbild på två av mina barnbarn.



tisdag 12 juni 2012

Virkade babyskor.

När man sitter och kikar på fotbolls EM och det inte går så bra.Är det gott att stilla sin "besvikelse"med något handarbete.Ett par små rosa virkade babyskor blev det och Sverige förlorade!!!

måndag 11 juni 2012

Scraphusets Junitävling


En figur jag gjort av massiv kartong och målat vit.Dekorerat med lite spetsar och blommor en kvist gjordav ståltråd och blomstertejp.Scraphuset har nu i 
Juni en utmaning med temat blommor
så då deltar jag med denna.

lördag 9 juni 2012

En liten Ängel

Tyst och skönt inomhus men ute är det ett fasligt väsen ett måspar har nyligen fått tre stycken små grå dunbollar och vaktar dem intensivt.Flyger och attackerar både mig och Hugo,så snart får man sig nog ett litet nyp.Ett litet kort blev gjort idag och det med nytt motiv i form av en ängel.

tisdag 5 juni 2012

Skissutmaning hos Papperssvalan.


Ett bidrag till Papperssvalans skissutmaning.En skiss av DT-Malin som jag dock valde att vrida lite på.Det blev lite bråttom eftersom det är sista dagen idag....men jag hann!

söndag 3 juni 2012

Ny freebie

 
En ny liten freebie finns att ladda hem på min freebiesida kallar den för Kram. 

lördag 2 juni 2012

Tekopp med blommor.



En liten tekopp med tillhörande fat har jag lyckats knåpa ihop idag.Fick inspiration av att göra denna kopp plus en jättesöt tekanna,men den kannan var lite krånglig för min del tror jag.Nu blev min lite annorlunda därför det inte fanns någon mall att tillgå.Men roligt var det och kanske det blir fler.
Länk till förklaring .http://www.youtube.com/watch?v=a9y4n6TDhL8&feature=relmfu









FEEDJIT Live Traffic Feed