Bloggintresserade

torsdag 30 september 2010

Bomullspåse!

Nu har Mo en utmaning att altra något och det med hennes digibilder som motiv.Tycker att denna bild på Kai som leker med snöflingor är så bedårande söt.Laminerade och gjorde en påse som det fick ligga lite bomull inuti.Lite känsla av snö och det där mjuka.Använde en Ströbrödskartong att vika runt.Markerade kanterna och gjorde ett par vikningar.
For the Mo,s Challenge I have done my own Cottonbag whit Laminatpapper.And pot the lovley Kai into it (he is laminatit to).His snowbolls is white pearlmakers,and he is painting whit distresses.

tisdag 28 september 2010

Två Kort!

Två stycken kort med diverse spillbitar,bilder och småband.Målet var att inte använda någon sax och det lyckades jag med.Ovanpå har jag lagt matt Decoupagelack.Kul att få exprimentera och utmana sig själv ibland.

måndag 27 september 2010

Stjärnor

Nu är det influensatider och även jag har fått i mig en liten envis bacill. Huvudet värker,näsan rinner och hostan håller i sig.Sovit några timmar idag....skönt då det nästan är omöjligt att sova på nätterna.
Några små stjärnor har jag iallafall lyckats åstakomma......inte illa!
Hittar som vanligt inte tillbaka till sidan där jag fann dessa stjärnor.Men har skannat in skissen.Så om ni vill ha den så är den här!

torsdag 23 september 2010

Ett försök....

 Nu har Scrap-Perra en utmaning att skapa något med detta material.
1st Cardstock 2st Foton 3st Band eller spets 4st Texter olika 5st Brads 6st Papper 7st Blommor 8st Blad 9st Knappar 10st Pärlor.
Eftersom jag sällan eller aldrig gör LO så var det inte enkelt.Men bra tycker jag, med lite materialtips som man kan och måste använda .Roligt var det och mitt resultat ser ni här.Det är mitt barnbarn som får bidra på fotot och hon är inte liten längre, nu är hon fyllda 14-år.Tänk vad tiden går!!!

tisdag 21 september 2010

Chabby Chick Dam

Vet ibland inte vad jag pysslar med och blir  inte riktigt klok på vad jag gjort idag heller.En Chabby Chick dam med pappersstrut och koppartråd som bas.Detta har jag klätt med diverse papper och lite band,paljetter mm. Rolig var den att göra iallafall och jag fick en annorlunda skaparstund vid pysselbordet.Roligt vore att höra era åsikter både bra och dåliga.Fast de dåliga kan ni skriva i "lite" mindre text!!!!!Nu väntar jobbet om en stund och jag återkommer till datan vid 21.30 tiden.Ha det så gott och tänk nu skiner solen!!!

måndag 20 september 2010

Almanacka

En almanacka från 1969 fick sig ett nytt fodral.En bedårande bild med Mor&Barn får pryda framsidan..

Dörrskylt.

En dörrskylt till en liten Edit som älskaaar mammas skor.Har försökt att rita en liten serie.Med denna skylt är jag med i Svensk scrapbookings skissutmaning i September.

lördag 18 september 2010

Hallowenkort

Ett kort i form av en Pumpa med häxan Hedvig en stor och härlig stämpel från
Phunny Face.

torsdag 16 september 2010

Mini Scrappträff i Gånghester

Söndagen 3/10 kl 10:00-20:00 är du välkommen till vår lilla scrappträff.

Vi ordnar Fika/Lunch/Tilltugg.Har du någon form av allergi meddela detta vid din anmälan.
Pris 200kr
Material finns att köpa.Begränsat antal platser först till kvarn......
Anmälan senast 26/9 kl 18:00 hos Stina

Medtag ett gott humör och en sax mm.
Välkomna hälsar Stina&Carina

onsdag 15 september 2010

Babybyxa

En babybyxa till en liten nykomling.Den härliga nappen kommer från Vilda Stamps.Som jag satt och gjorde den såg jag en utmaning hos everybody art Challenge där man skall göra en annorlunda kortform så jag skickar över en anmälan med detta kort.
Mall till byxan hittar du i min teckningssida.

tisdag 14 september 2010

En tag

En tags som legat ett tag i min låda,fick nu bli färdig.Ett höstlöv fick bli det sista jag satte dit.Är nog lite inspirerad av hösten.Flickan är en freebie som jag målat.Kom inte ihåg var jag hittade den.Men om jag hittar tillbaka dit så lägger jag in adressen senare.För visst är flickansiktet vackert?Lövet har jag tecknat och  klippt ut i akvarellpapper och blöt ner lite.Sedan är det lite olika distressdynor som jag gnidit på och "knölat" ihop hela härligheten,lite bladverver är sedan lätt att rita på.
Den underbara textstämpeln kommer från Pysselmyran.

måndag 13 september 2010

Hjärta med kort.


Ett hjärta som julkorthållare.Här med en go och glad tomtestämpel från Vilda Stamps.Hjärtanet är dekorerad med rivna spillpapper

Vinnare utsedd!!!!

Nu är lottdragningen klar i mitt stämpel lotteri.
Ojjjj,vad många ni var som tog lotter.Det är så kul att ni visade ert intresse och ville vara med i mitt lotteri.

Och så till vinnaren...............







...............................................








---------------------------------











--------------------------------











..................................................







och det blev..............................................







..................................................................








LillNettan Grattis!!!!!


Maila in din adress till mig så kommer stämplarna på posten.


Återigen ert stort tack till er allihop som tagit lotter och skrivit fantastiska inlägg till mig.
Det värmer och berör.

tisdag 7 september 2010

Hjärtan i tyg med stämpeltryck.


Att stämpla på tyg är ju inget nytt men väldigt roligt att göra.Här har jag gjort små hjärtan i linnetyg med stämpeltryck.Stämplade först och klippte sen ut hjärtat.På så vis får jag trycket mitt på.Lite spets,pearls och blommor får pryda alltihop.

fredag 3 september 2010

Blomkrukor med stämpeltryck.

Två små blomkrukor som jag målat med vit Acrylfärg.Rullat på stämplar försiktigt.Här med Angelica från Phunny Face (en stor favorit hos mig) och någon liten text.Klippt ut en rund kartongbit med diverse hål (att fästa blommor i)som jag lagt en liten bit ner i krukan.Ett litet annorlunda projekt men ack så roligt och nu förgyller krukorna en plats i mitt kök.

torsdag 2 september 2010

Skissutmaning!

Just nu har Stampartic en skissutmaning med mycket finesser..Mitt bidrag blev ett kort i lite starka färger.Tycker den lilla blomsterflickan är så söt och texten tror jag betyder Ett fång av kärlek!

FEEDJIT Live Traffic Feed