Bloggintresserade

måndag 26 juli 2010

Små Spiraltavlor

Nu är semestern tillända och jobbet startar igen.Eftersom vi i vår arbetsgrupp delvis kan bestämma hur och när vi vill arbeta.Så har jag lagt in ledigt idag och imorgon.....skönt ,har faktiskt sovit lite middag idag.Ganska härligt när man kan göra lite som man vill igen.
Igår var det en kul avslutning på semestern hade en heldagspyssel med kollegor från Vilda Stamps mycket pyssel och jättegod mat och tilltugg under hela dagen.Ett stort tack till Puck som alltid månar och ställer upp för oss pysselgalna fruntimmer.
Hoppas på ett återseende.
Idag har jag pysslat lite själv och försökt göra något i den här stilen.Vet inte om det heter något speciellt men har alltid varit intresserat av just denna teknik.Det är svårt tycker jag, men någon gång är ju alltid den första och jag kommer att försöka mig på lite fler och förhoppningsvis lite bättre.

lördag 24 juli 2010

Badbrudar


En Tag med två badbrudar.Ett DT-uppdrag med sjöjungfru-stämpel från
 Vilda stamps.
Lite sandpapper-hårdplast-glossy accent(vattendroppar) och lite "äkta"grässtrån får bla pryda denna SommarTag.

fredag 23 juli 2010

Krokiteckning


Såg ett paket med färger i en grossistaffär och blev helt såld.Tycker om att måla människor och då är det alltid svårt att få till hudfärger.Trodde i min iver att dessa pennor var som pricken över I-et men så svåra.Provade först på akvarellpapper men det "sket"sig fullständigt.Dessa pennor är mycket vax i så det går liksom inte att strycka ut i ett jämt lager.Har iallafall försökt, men tror att jag så småningom skall lyckas lite bättre.Denna krokiteckning har jag bara ritat på vanligt datapapper.Behöver nog också införskaffa ett rejält ritblock.Sen blev hon väldigt brun men så har ju sommaren varit solig också.....eller???

tisdag 20 juli 2010

Vill önska dig en underbar dag!

Ett kort som jag skulle vilja sända över till alla goa och rara bloggare.Önskar er nu en fortsatt trevlig sommar och semester.

måndag 19 juli 2010

Manlig Utmaning!

Scraplagret har just nu en utmaning i att skapa något som är lite manligt.Själv tycker jag att Män i Snickarbrallor och med mycket verktyg är typiskt manligt.Här fick man också använda sig av färgerna Grönt-Blått-Brunt samt Vitt.Inga blommor men lite metalldecos fick man ha.Bilderna har jag hittat i en katalog och skrivit ut på akvarellpapper.Färgat med  chalk och promaker.På midjeväskan har jag lagt på lite crakle paint allt för att få lite moccakänsla.

söndag 18 juli 2010

Till en konstnär!

Fått tid idag att sitta vid mitt pysselbord och det är ju alltid kul.Ett kladdigt kort av en kladdig scrappare blev det.Skulle bara lägga på lite vit spartelmassa, då jag inte hade något annat passanda "klet"att uppbringa.Nu är jag vit och klabbig på båda händerna.Kan inte fatta hur jag bär mig åt.Texten lyder GILLAR DIG och kommer från Vilda Stamps.Den är så bra och  passar till de mesta kort tycker jag.

Du glömmer väl inte bort att vara delaktig i Månadens Utmaning.Där är det en kul utmaning på gång!

lördag 17 juli 2010

Nya stämplar för 2010!!

Nu är de på gång, mina nya stämpelmotiv.Du kan kika närmare på dessa och många fler i min

Välkommen!

Ett litet Album

Varmt,varmt, men kan pyssla "lite" ändå.Ett litet album i gammalrosa och med lite Tags.
Idag bär det av till Göteborg på en stadsvandring,god mat och Liseberg,väntar också.Vi skall alla åka tåg+buss och hur detta skall funka vet inte ens de vise.Hoppas att vi kommer dit vi skall och att det blir himlans kul?

tisdag 13 juli 2010

En liten tjuvtitt på lite av mina nya stämplar 2010!

Snart kommer lite nya stämplar från min egen stämpelkollektion.Finns senare att se och beställa i min
Tecknings och Stämpelsida.
En liten förhandstitt på Baby fram och bak.

måndag 12 juli 2010

Skiss och färgutmaning hos Pojjo!!.

Nu har Pojjo en rolig skiss och färgutmaning.Den håller på under hela Juli månad.Fina priser utlovas.
Här är mitt bidrag.

söndag 11 juli 2010

Gillar dig!

Så otroligt hett det varit under dagen och nu börjar blåsten sätt in.Väntar på ett rejält åskväder,men den lyser med sin frånvaro.Varit men våra äldsta döttrar och fikat vid ett gammalt nyligen inköpt torp från sent 1700-tal.Vilken känsla att sitta i den gamla trädgården under ett vårdträd, helt öde och bara känna doften av lite gammalt och även lite blomdoft.De mindre barnen springer runt som kalvar på grönbete och undersöker allting och  Mathilda letar förtvilat efter lite blåbär.Våra tjejer är allihop Torpälskare och två av dem har också detta.Allt skall helst vara antikt med allt som tillhör den stilen.Och mysigt och fint blir det också.
Skönt är det dock att komma hem till rinnande vatten och en toalett!!!!
Idag har jag gjort ett kort med två flirtande små möss.Och så fick jag ju hjälp av min "pysselreda" att hålla kortet på plats......nu var jag lite barnslig igen.......men det bjuder jag på.
Känner hur svetten börjar lackas på kroppen så nu går jag och tar ett dopp!!

Hoppas att det inte blir strömavbrott, för ikväll nalkas fotbollsfinal......Hejar nog på Spanien som var helt otippade.!Vad de har slitit under hela VM och väl värda att vinna hela kalaset.

fredag 9 juli 2010

Bingo!!!

Hittade en gammal barnbok med lite bilder i gammal stil bla lite kappor.Tyckte dessa var kul och gjorde egna teckningar av dem.Papperen kommer från TH och är så härliga tycker jag.Går att kombinera i det oändliga.

torsdag 8 juli 2010

En liten virkad mus!

Var för en tid sedan ute och bloggade runt på diverse bloggar och pyssel.Hittade då en sida med så fantastiskt fina små möss.Titta här!!!Men naturligtvis fanns där inget mönster.Så jag gjorde en egen ,dock inte lika söt men ganska charmig ändå.Tycker om att vid lite slö tittande på TV ha något lite annorlunda att sätta händerna i och nu blev det denna mus.Armar och ben är av piprensare som jag virkat runt omkring.Lite x-tra kul då man kan böja honom lite som man vill.Här är han som liten hjälpreda vid mitt pysselbord....herregud vad jag är barnslig men roligt är det iallafall.

Skogens Konung!

En tag med Skogens Konung.En alldeles färsk stämpel som finns att köpa hos
Vilda Stamps.
Tycker den är alldeles utmärkt att ge till en manlig vän.Det är liksom lite svårt ibland att hitta något lämpligt.

onsdag 7 juli 2010

Kort med bara text.

Ett kort i Rosa som jag stämplat en text och rosor med versa Mark.Detta har jag sedan embossat med med vitt embossingpulver.Över alltihop är det Distresser i Rosa nyanser som jag duttat med TH,s Inkssenttials.
Jätteroligt och enkelt.Inga foton eller bilder,men dekorativt ändå.

måndag 5 juli 2010

Leva Livet vid 70!!

Det är aldrig försent eller det går visst att lära gamla hundar sitta!
En tag till en blomsterbukett passande en något äldre dam.

fredag 2 juli 2010

Skissutmaning!


Hittade denna jätteroliga skiss hos Skisseboden.Det är Hanna blott 12-år gammal som gjort den.Hon är också en riktig duktig scrappare.

torsdag 1 juli 2010

Fotbolls VM

När man som jag sitter och skissar små filurer, som jag just nu gör.Så är det väldigt,om inte ibland omöjligt,att veta vad figurerna skall göra.Nu är det ju som sagt fotbolls VM så en fotbollsspelare kanske fungerar.Har också gjort honom lite mer mörkhyad,för det tycker jag passar perfekt.
Om du har något bra tips på vad man kan teckna så är jag alltid vaken på ideer.Kanske just ditt förslag blir aktuellt så småningom med lite nya stämpeltryck.
Nä,nu skiner solen och Hugo vill säkert gå ut en stund.Så jag lämnar mitt pysselrum för andra aktiviteter.

FEEDJIT Live Traffic Feed